Familjen


Elisa

Min älskade dotter Elisa fotas jämt och ständigt av både mig och min sambo. Det blir faktiskt många väldigt fina bilder men ingen har hamnat på min blogg förrän nu. På tiden!

Visst är hon otroligt söt? Hon är det och så mycket mer. Pappas underbara lilla plutt!




Nattskift

Några bilder jag tog under min nattvecka.







Familjen Svensson

Den nu tresitsiga familjen Svensson önskade att sätta in en bild i tidningen.


Bröllopsuppdrag!

Jag har fått i uppdrag att vara bröllopsfotograf! Min gamla klasskompis Roger skall gifta sig med sin Anna. Detta skall ske i Jönköpings stadspark sent i Maj och kommer att vara ett rätt enkelt arrangemang. Bröllopet blir borgligt och skall vara utomhus, med eller utan paraply.

De hade inte så höga krav på mig som fotograf utan ville mest ha någon som kan ta några snygga bilder under bröllopets gång. Både skönt och lite tråkigt tyckte jag. Skönt för att  jag slipper känna mig pressad på att leverera ett väldigt bra resultat. Samtidigt är det lite tråkigt då jag hade gillat utmaningen. Även om det hade varit tufft och krävt väldigt mycket av mig, men ack så lärorikt det hade varit. Istället är jag rätt säker på att överträffa deras förväntingar då det finns gott om tid till fotograferingen.

Deras inbjudningskort behövde - med kort varsel - prydas med några välkända ansikten. Det var inga större problem och vi alla var nöjda med resultatet. Nedan finns bilder från fotosessionen.

 



 


Oldie


En rostig truck i Norrahammar.

Skene


Ensam i Skene. Inte jag, men herren som fastnade på bilden såg rätt ensam. Jag var med familjen och mina svärföräldrar och hade det väldigt bra. Undrar om gubben hade det lika bra? Jag hoppas det i alla fall.

Vinterträd

Svartvitt och vinter är en fantastisk kombination.




Familjefoto till tidningen

Jag ligger så efter med blogguppdateringar. Inget som jag i och för sig känner stor förvåning för. Struntsamma, här kommer en massa nytt att se.


Till att börja med. Några utvalda tidningar fick äran att publicera en bild på min familj för ett tag sedan. Vem sa att familjefotografering var lätt förrestn? Inte nog med att man själv måste se någorlunda vettig ut, men en liten bebis (speciellt en trött och gnällig sådan) gör inte saken ett dugg lättare. Denna bilden var en av de få som faktiskt blev någrlunda bra. Hon är ju för söt, vår lilla Elisa.

RSS 2.0